Tror jag behöver gå i terapi

Har tänkte lite på det här med att gå i terapi och har faktiskt känns mig extra sugen på att göra det nu det sista. Nu får jag det kanske att låta som att det är något roligt, vilket det verkligen inte är, men hoppas på att det kommer att hjälpa mig på vägen lite. Jag försöker att se det positiva i saker, det gör jag verkligen, men alltför ofta så kommer jag på mig själv med att säga lite för negativa saker och tänka negativt. Gråter några gånger i veckan, vilket jag vet inte är bra. För jag ska inte behöva må dåligt så många gånger i veckan egentligen.

Därför har jag kollat runt lite efter olika mottagningar som erbjuder terapi och tror att jag har fastnat för Idialog. Vet inte om det spelar någon roll vilken av de olika mottagningarna jag går till egentligen, kanske inte, men utifrån vad jag kollade upp och läste om de olika så verkade Idialog vara den bästa och den med en terapiform som jag tror passar mig och mina behov mest.

Kan försöka att uppdatera er sen efteråt om hur jag tycker att det har gått. Förhoppningsvis så kommer jag att må bättre och ha lite mer negativa tankar och kommer att kunna må bra precis i det jag gör så att det inte är alldeles för många olika saker som blir jobbiga utan att det håller sig på en hyfsad normal och lagom nivå ändå. Sen vet jag inte exakt om det är det som gäller, men jag hoppas på att det är det och att jag kommer att kunna få ut åtminstone något vettigt av det, det hoppas jag verkligen. För om inte terapi på Idialog fungerar så vet jag inte vad som ska göra det.

Du gillar kanske också...