Massagebehandlingar

Tror definitivt att massage är något som jag skulle behöva gå och ta del av. Är ganska stel i axlarna och om jag försöker att dra bak dem för att göra hållningen bättre så får jag bara ont istället. Så då känns det betydligt bättre att bara se till att gå på massage på Walk With Passion och göra min behandling så att axlarna rycks tillbaka lite grann.

Vet att det finns de lite djupare massageformerna där man verkligen knäcker i kroppen men riktigt så illa tycker jag faktiskt inte att det är med ryggen och så tycker jag att det känns läskigt också. Tror faktiskt att jag mycket hellre vill gå på vanlig massage för att det är väldigt mycket mer mjukgörande och det kommer förhoppningsvis att påverka ända in i märgen djupt in så att jag får precis den behandling som jag känner att jag behöver. Är det så att du känner att det här med massage är något som du behöver ta del av och du också bor i Alingsås så tycker jag verkligen att du ska prova Walk With Passion. De har många olika massagebehandlingar att välja mellan så jag kan nästan garantera dig att du kommer att hitta en massageform som passar dig, oavsett om du vill ha något som verkligen verkar djupt eller om du vill ha något som är lite lugnare. Du väljer helt och hållet själv mellan de olika massageformerna som finns och hittar något som passar dig.

Tycker att Walk With Passion dessutom har bra priser och trevlig personal så ja, jag kommer nog att boka tid för massage där nu och det tycker jag att du ska göra också. Tro mig du kommer inte att ångra dig!