Dags att bygga en friggebod

Vi har ganska mycket utemöbler vilket är trevligt på sommaren men det gör det lite krångligt på vintern när vi ska förvara dem någonstans och de behöver förvaras inomhus. Vi brukar ha dem i garaget men nu har vi bestämt att vi ska ha bilen där istället, så vi slipper stå och skrapa rutorna varje morgon vilket kommer spara oss väldigt mycket tid. Men då kommer vi att behöva bygga en friggebod som har mycket förvaring istället och det är ingenting vi kommer att göra själva. Det är snarare någonting som vi kommer att se till att få hjälp med och det via D&K Services byggföretag i Nacka.

Det är lite för kallt ute nu för att de ska kunna göra något bygge än men vi ringde ändå till D&K Service i Nacka och pratade med dem och frågade om de skulle kunna hjälpa oss med friggebodsbyggandet där sen i vår och det skulle inte vara några som helst problem. Det är skönt att höra. Bokade in dem som byggföretag, så att de inte blir fullbokade, så att de sen när det blir mildare kan komma och fixa friggeboden så att vi sen nästa höst kan sätta in utemöblerna där istället och kan köra in bilen i garaget. Känns som att det kommer att bli riktigt bra.

Det var ett tag sedan vi hade hjälp från ett byggföretag för någon renovering här hemma. Kommer inte ens ihåg när det var sist. Vet att det dock inte var så väldigt lång tid sedan som vi gjorde om här hemma, men då gjorde vi det faktiskt själva. Men nu med en helt ny friggebod, som ett minihus, så är vi lite osäkra på hur man gör och kände då att det var smartare av oss att ringa efter hjälp från ett byggföretag i Nacka, som D&K Service, istället.

Du gillar kanske också...