Bästa frisörsalongen

Att gå och klippa sig hos en och samma frisör kan kännas väldigt tryggt eftersom man vet hur de är och vad man får. Det är perfekt så länge man är nöjd och jag gör det och kommer inte att byta. Har gått till Beauty By Us och deras frisörsalong i mitten av Vasastan ett bra tag och kommer att fortsätta göra det ett tag till framåt. Så länge som det går kommer jag att fortsätta gå dit. Känner inte för att försöka hitta någon annan salong så länge jag är nöjd med dem.

Vet i och för sig vissa som är väldigt nöjda med de frisörer som de går till och salongerna som helhet bortsett från priserna. För att de tar alldeles för mycket betalt och det kan jag faktiskt förstå och tänka mig att man då kan vilja byta. För är det någonting som är alldeles för kostsamt så kostar det mycket pengar och då är de det som påverkar dig. Tror själv att det handlar om att bli klippt eller rakad så att man får en snygg och passande frisör och någonting som man verkligen känner att man trivas vid. Ett ställe där man kan vara och där man faktiskt kan känna sig trygg med det man har och gör.

Beauty By Us är en frisörsalong som jag har börjat gå runt och rekommendera till andra. Gjorde det inte innan men då var det främst för att jag trodde att de flesta redan hade sina frisörer som de var nöjda med. Men när jag har hört att det är många som är missnöjda eller som fungerar på att byta så har jag börjat att nämna Beauty By Us för vill gärna dela med mig av någonting som fungerar bra för mig och som jag tycker är väldigt bra.

Du gillar kanske också...